U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Op 28, 29 en 30 mei 2010 werden in de theaterzaal van Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle in totaal zes voorstellingen gespeeld van de musical ‘Echt… Scheiding!’. De reacties van het publiek waren overweldigend. Ruim vijf jaar later is het thema kinderen en scheiden nog steeds actueel en nog regelmatig komt de vraag of de musical nog ergens te zien is. Helaas is dat op dit moment niet het geval.

We hopen van harte dat de musical 'Echt... Scheiding!' in de toekomst in meerdere theaters te zien zal zijn. Daarvoor zijn we op zoek naar producenten of musicalverenigingen die mogelijkheden zien en interesse hebben om 'Echt... Scheiding!' op de planken te brengen. Mocht u interesse hebben, neem dan contact op met ons. 

 

Hieronder enkele reacties van het publiek in 2010:

Ik vond het echt te gek! ik heb heel erg genoten van de voorstelling, en ik weet nu ook hoe kinderen zich dan voelen! Het lijkt mij echt heel erg om een scheiding van je ouders mee te maken, en ik hoop echt dat het mij nooit overkomt!

 

Ik ben zaterdag middag geweest en heb erg genoten van de voorstelling. Dankzij het verhaal, de muziek, de zang en het spel, heb ik een goed beeld gekregen van de problematiek en belangrijker ik heb erg genoten van de musical.

 

Ook wij wilden even laten weten dat we ontzettend hebben genoten van de musical! Ik hoop dat we nog meer van jullie gaan zien!!

 

Nog maar een week geleden was ik aanwezig in Goirle. Ik vond het prachtig en ook erg confronterend mag ik wel zeggen. Zelf ben ik 2/1/2 jaar geleden gescheiden en het heeft nog immer impact op mij merk ik. Nu gaan wij mijn ex en ik en haar nieuwe vriend goed met elkaar om en zie ik mijn beide dochters geregeld. De patronen zijn me helder en het helemaal alleen op eigen benen staan vind ik pittig zonder dat ik veel back-up heb. Dank jullie wel voor een geweldige musical! 

 

Ik ben er gisteravond geweest en het was echt super leuk!

 

Een knap staaltje werk hebben jullie ons vanmiddag laten zien. Van jong naar oud, van muzikant tot ensemble. Het was een genot om in de zaal te zitten. De mensen achter de schermen, ook jullie een groot compliment.

 

 

Gisterenavond genoten van jullie voorstelling!! Jullie waren allemaal FANTASTISCH!

 

Wij hebben de musical Echt… Scheiding! gezien en onze complimenten. Het stond als een huis! Geweldig goed gezongen en geacteerd en ook de dans en koorzang was goed. We kunnen ons voorstellen dat er meer animo voor is, want de doelgroep is groot.

 

Succes in de toekomst. Wij hadden een mooie zondagavond , ook al was het onderwerp natuurlijk vrij heftig.

 

 

Ik ben bij de musical geweest en heb intens genoten. Wat jullie hebben neergezet is in 1 woord geweldig. Ik ben met het hele gezin geweest en iedereen vond het fantastisch.

 

 

De liedjes zijn een echte hit op onze school.

 

Hoi, ik ben een grote fan van deze musical.

 

 

Treffend, ontroerend en geweldig. Met deze musical moeten jullie echt door het land. Het is een prachtmusical voor zowel ouders, kinderen, KIES-coaches, hulpverleners, leerkrachten.... iedereen die met een scheiding te maken heeft.

 

 

Ik was enorm onder de indruk van de herkenbaarheid van sommige situaties.

 

Klik op onderstaande link voor het programmboekje 2010

Programmaboekje 2010

 

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?